brunbrunbrun eller röd?

jaa ni , jag har faktiskt solat idag i 20 minuter :) Det var skönt hoppas den röda färgen förvandlas under natten så jag blir brun istället :P , tror inte min kropp gillar så mycket solarium faktiskt.
Sen en till negativ grej med det är att jag fär FRÄKNAR ..usch usch det gillar jag inte på mig själv men tycker det är jätte vackert på andra personer. Undrar varför hmm.
Aja det var allt för nu som behövde komma ut.

SNART VALBORG PEOPLE tummen upp!


Tagga

Jag sitter här och bara taggar på taggar på taggar till valborg :) Våra planer inför dagen är så tjusiga.
Sen ör det mycket fint väder ute och  , det gör att jag blir glad. Nu har jag slutat och ska snart ner på stan. Det blir nog twister mmhh min favorit glass speciellt på sommaren :D

Nej nu ska man inte sitta inne längre, UT MED ER! :D

grattis

Måste bara säga grattis till den bästa pappan i världen joo min :D:D:D <3




här är min familj, saknar bara min kära bror niklas på bilden! <3

vackert väder

Eftersom det är så fint väder ute blir det en liten shopping tur med min endast min Thom :).

Gårdagen var mycket trevlig, det var jag och josephine mot världen då. Vi var också mycket nära en olyckhändelse här i uppsala.
När vi går längs en väg kommer typ 4 polisbilar och 1 ambulans från ingenstans i full fart. när vi tänker svänga in i en gränd ser vi hur poliserna spärrar av. Då frågar vi om vad som har hänt. Då säger polisen att det är någon som troligen ramlat eller har hoppat framför tåget. Då tittar vi ditåt och bland alla polisbilar ligger det alltså en 21 årig man. Tänk om vi hade gått 10 minuter tidigare då kanske vi skulle sett hela händelsen :O, Idag vet vi i alla fall att det var en 21 årig man som kom från storbritanien och var full och gick alltså under bommarna och blev påkörd.

Fan vad tragiskt. Jag kan bara föreställa mig en man helt splatad av ett tåg usch usch. Där hade vi tur i varje fall.



Aja ska dra till staden nu då, kram

20/4

Då blir det snart träning då, men för mig blir det att markera/titta på eftersom jag är fortfarande sjuk :/. Får faktiskt ta och bli frisk nu till valborg :)

Medicin tips

Ja nu sitter jag här hemma i min säng efter en lång dag!

Just nu ska jag gå till min nya älskling som får mig att överleva hostan :

love
Det bästa med bisolvon är att den är så fruktansvärt god, skulle kunna dricka upp hela flaskan. Men jag vill ju inte ta livet av mig så det får räcka med 10 cl 3 gånger per dag.

En annan favorit är mot halsont och förkylning vid nästäppa är den hära som tove rekomenderade:






Sen har jag ju också en stukad fot och då är det självklart voltaren :D



Sen mycket sömn och vatten också såklart.




Där har ni lite fina tips!

hahaha skönaste serien

Ett litet smakprov på den nya serien haha den är så rolig: här har vi en cool pappa!


K..U..L

jaahaappp och jag är sjuk igen.. när ska den här skiten försvinna då. Kanske dags att kolla upp med någon läkare man vet aldrig. Min bästa vän jossa ni vet, hon gick runt i körtel feber i ett år utan att märka att hon hade det. Hon trodde bara att hon var lite s¨må förkyld jämt. Sen berättade Tove om något annat det kan vara som man tror att bara orienterare kan få. Kommer inte ihåg vad det heter.
Men själv försöker jag få igång psyket att jag inte alls är sjuk.

hmm!

Solsolsol

Ja ni, nu är det sommar :D man blir så glad av solen. Det jag ska göra nu är att ta en glass och sätta mig på balkongen där det är 19,5 grader varm . Tummen upp!


Yes

Längtar tills imorgon :D , så nu blir det kudden natti natti!

Ikväll

Vad händer ikväll då? hmm.. jo vi blir troligen ett gäng som först hänger hemma hos josephine och senare drar vi vidare. Det är något att gnata på.

Annars har jag sovit hos Jossa inatt och nu är vi hemma lhos mig för att först ta ut thorsten och sen ska vi kolla på någon halv skräckis film sen är det bara att tagga inför the night.


Frisk nu

yeay äntligen är man frisk. Måste faktiskt säga att jag och min pojkvän har vart ute och joggat det var riktigt värt det :), haha det var en bit vi sprang. dagen därpå var vi ute och gick på morgonen kan man väl säga att det var. Känns riktigt bra faktiskt :) Men om vi ska komma till dagens läge nu då?
ja idag mår inte min hund riktigt bra, han har spytt och bajsat blod en hel del han har vad vi tror ätit choklad vilket kan vara farligt men när jag ringde till vetrinären sa han att vi skulle avvakta och om det blev värre skulle vi åka in. Men annars har jag fikat på stan med josephine och therese. Så nu är klockan 18.30 då är det bara typ 7 timmar kvar tills thompa kommer hem från krogen, och jag väntar och väntar och väntar medans :D

det var allt för tillfället ;) ciao

bajs

Jag är fortfarande jätte sjuk , sitter med halsont och huvudvärk som kommer lite hit coh dit. sen rinner der typ kladd ur ögat hela tiden :(
Tycker mycket synd om mig själv. I varje fall, idag fick jag ettn jätte stort och mumsigt påskägg av min söta Thomsis =) så nu ligger jag här i soffan och kollar på tv med mitt lilla godis ägg. Yummie!

Det var det jag hade att säga hoppas ni har lurat någon ordentligt idag det är ju trotts allt 1 april.

Glad påsk !

Phantoms :)

här kommer 3 bilder från tävlingen ;)












RSS 2.0