hej bloggen! (med bratz röst)

Här sitter jag med full mage utav min kära kyckling sallad. Nu tänkte jag bara berätta lite om min syster.
Hon är blond blåögd och allmänt dum i huvudet okej inte dum i huvudet då men lite segtänkt bara, Ivarje fall så är hon väl ganska cool också ja hon är ju min lilla syster så lite har hon ju fått från mig då... Vill ni ha ett gött skratt så ring henne för hon låter ganska retard i telefon tro mig hon satt hela natten igår och snackade så man hörde genom väggen. Tänkte också säga att hon sitter här bredvid och instämmer helt om vad jag har tagit upp lycka till!

Nu ska vi ner to the city och shopa some kläder.

helt ärligt

Ja helt ärligt så orkar jag inte sätta upp gardinerna nu, utan jag väntar på min sallad sallad salld. min kära kyckling sallad. Nu är någon random snubbe här och sätter upp Niklas säng, han är nog finsk låter de som. Nu vet alla de. hejdå

hejhej

Nu flyttas de och jag har inte direkt haft tid till att upptadera bloggen men de går väl fin fint det här. Jag är super nöjd med mitt rum nu som jag har designat helt själv :) resten av lägenheten är också dunder. Så nu har man lite ont i ryggen men vafan är man en hårding så... ja ivf så ska jag nu sätta upp mina gardiner så jag kan somna ordentligt ikväll och inte vakna upp med att en gubbe står och skottar utanför mitt fönster på min balkong, då vart man lite chockad men men thats life.
baaj

tufft

Vad händer idag då? hmm.. Vill hitta på något så om någon har lust then give me a call ;)
Men jag har faktiskt också träning kl 6 ikväll så det lär ju bli efter det iaf.
Tänkte höra av mig till min vän Josephine bajsman och kolla vad hon har för sig, hon är rättare sagt tvingad till att vara med mig idag annars så kommer jag doppa hennes huvud i en toalett moahaha nej jag lovar jag är inte besatt av att vara med någon idag och speciellt inte josephine nejnej...!

Nej nu är det dusch time känner mig som en liten skunk men det är coolt.

HEJ DÅ ALLA FANS ;)


Saknar

saknaden är stor mina vänner mycket stor


Så här ligger det till

Amanda älskar sin underbara pojkvän Thom och...

                                            

sina underbara vänner vad skulle jag gjort utan er?!







Nu då?

Jahajja nu sitter man här igen, datorn och tv:n och väntar på cheerdance träningen som alla tisdagar och torsdagar :/ hmm ... yeah dagens mat blir iaf fläskfilé muumms med vitlökskroketter muums. Så det väntar jag iför sig också på.

Snart ska vi flytta också... woho på tisdag drar vi... kul för hela lovet går åt att städa rensa bära lådor och bajs :/. Men men det löser sig.. som mitt motto kan man inte hoppa över de, kryp under de. Okej mitt motto är de kanske inte och jag vet inte riktigt vad det hade med de här att göra men najs iaf.

Sådär det var allt jag hade att säga just nu!  bye



Okej :P

Jag ändrade min blogg igen :D men den här gången står den säkert. Kom ialla fall från dans träningen nyligen, nummret kommer bli så bra! ska väl snart börja röra mig mot sängen och sussa för provet väntar in för morgon dagen kulkul...

Aja go natt people!





Kvinnan är en gud

RUBRIKEN SA ALLT!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0